CV De Likkebaerden

http://www.likkebaerden.nl/

Wij zijn CV De Likkebaerden, opgericht op 26 april 1993 in Eetcafé De Likkepot. Wij zijn een veelzijdige vereniging. Zo hebben we een leuke muziekgroep, bouwen we elk jaar een wagen en maken we vooral heel veel plezier. Dat is dan ook waar het om draait wanneer we ergens een evenement bezoeken. Onze club bestaat uit leden van jong tot oud; de kinderschare is onze toekomst! Buiten dat we graag bij andere clubs op bezoek gaan organiseren we ook al sinds 2006 ons eigen evenement. We begonnen met een ware valsblaasavond, het Notenkraken. Sinds 2018 is dit concept aangepast en organiseren we Lallen en Brallen. Behalve via onze website houden we je ook graag via Facebook op de hoogte van al onze belevenissen!

Bende Gek

www.facebook.com/BendeGek/

Graag stellen wij ons aan u voor: wij zijn Bende Gek! Bende Gek heeft een rijke historie en is in 2007 voortgekomen uit de voormalige Hofkapel de Zandhazen (opgericht in 1965). Ondanks dat een aantal leden daarom al meer dan 44 jaar lid is van onze club, hebben we een divers ledenbestand waarbij jong en oud(er) zowel op muzikaal vlak als vriendschappelijk vlak sterk met elkaar verbonden is.

Wij vinden het leuk om ons publiek te blijven verrassen met nieuwe muziek en bijzondere arrangementen. Dankzij een aantal arrangeurs binnen de club lukt het ons om elk seizoen het repertoire te vernieuwen en elkaar muzikaal te blijven uitdagen. Daarnaast proberen we jaarlijks zowel bekende als nieuwe festivals, dweildagen en feestavonden te bezoeken.

We treffen u graag een keer bij een van onze optredens waar wij u strak in ons ruitjespak zullen vermaken met onze afwisselende muziek. Graag tot ziens!

 

Nog Eentje Dan

http://www.nogeentjedan.nl/

Wij zijn “Nog Eentje Dan” uit ons eigen Zandhazendurp, opgericht in de winter van 2002.
Gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel, echter muzikaal willen we hier niet veel aan onder doen. Ons repertoire veranderd het hele jaar door. We beperken ons niet enkel tot carnavalskrakers, ook  de hits van toen en nu zijn hier een onderdeel van. Ieder jaar organiseren wij in de lente onze eigen blaasavond “Lentekriebels”, wat ieder jaar weer een succes is. De editie van dit jaar is alweer achter de rug, maar niet getreurd volgend jaar is er weer een mogelijkheid om hierbij aanwezig te zijn! “Nog Eentje Dan”  telt momenteel 27 enthousiaste leden, 4 ere-leden met daarnaast ook nog 14 kleine kinder-eendjes. Je kunt ons herkennen aan onze exclusieve paars/gouden pakken. Welke wij in 2013 ter ere van ons 11-jarig bestaan hebben laten aanmeten.

Wij bevinden ons ook op de digitale snelweg. Bezoek eens onze website www.nogeentjedan.nl, of onze facebook www.facebook,com/cvnogeentjedan.

CC De Kepkes

Sinds 1993 is C.C. de Kèpkes een begrip in Zandhazendurp, een grote club met zowel oudere als jongere leden. Ze bouwen ieder jaar een carnavalswagen voor de grote optocht in Zandhazendurp waarmee ze al diverse malen de eerste prijs hebben mogen behalen. Met zo’n 22 muzikanten maken ze ook een lekkere mop muziek en brengen regelmatig een bezoek aan buitendorpse evenementen en natuurlijk zijn zij ook in hun eigen Zandhazendurp vaak te bewonderen. Hun eigen evenement is op de zaterdag tijdens carnaval, dan organiseren zij het “Veurprüven met C.C. de Kèpkes”. Een druk bezocht evenement waar gezelligheid centraal staat, ”het Ouwerwets Carnavallen” zoals zij het noemen. C.C. de Kèpkes blijven volgen? Bezoek dan eens www.kepkes.com of like hun Facebook pagina. Er is altijd iets te beleven met de Kèpkes!!!

Hedde FF

http://www.facebook.com/Hedde-ff

Wij zijn Hedde FF, een gezellige groep jonge muzikanten en groot feestvierders. Op dit moment tellen wij 24 leden. Ons jongste lid is 17 jaar oud en ons oudste lid is bijna vader…, een echte bende van ellende dus. Hedde FF probeert op te vallen door hun kleurrijke uitstraling en hun vele evenementen. Iedereen is in het bezit van felroze en zwarte kleding. Hedde FF maakt een leuk en verfrissend stukje muziek. We hebben voornamelijk top 40 nummers in een carnavalesk jasje gestoken waardoor we altijd de hele zaal op zijn kop krijgen. Daarnaast dus die evenementen; bekend van de Hedde FF tetteravond, de Hedde FF pre party carnaval, De (nieuwe) Hedde FF biercantus en niet te vergeten: Het Hedde FF pleinfeest.

Hedde FF is een Rosmalens clubje en daar zijn wij trots op. Opgericht in Rosmalen op 11-11-2013. Inmiddels 3x de clubkesprijs in Zandhazendurp gewonnen. Naast muziek maken doen wij ook mee aan de grote optocht. In 2016, 2017, 2018 en 2019 hebben wij hier met onze praalwagen de derde prijs behaald! In seizoen 2020 gaan wij dus wederom voor een podiumplaats. Onze Residentie is De Kentering. www.facebook.com/Hedde-FF  Bereikbaar via Heddeff@gmail.com

 

Ut Neij Clubke

www.facebook.com/ut-neij-clubke

Wij noemen ons  “Ut Neij Clubke”en we zijn allemaal oudgedienden van de Stichting Vrienden van het Rosmalens Carnaval. Ooit waren we Prins, Adjudant of Raad van XI lid in Zandhazendurp en nu vormen we een gezellig clubke wat af en toe wat organiseert , een helpende hand biedt in Zandhazendurp en graag op z’n tijd een pilsje drinkt. Sinds 5 jaar organiseren we op De Annenborch voor de bewoners van De Hoef een carnavalsmiddag in het restaurant. Dit festijn vind ieder jaar twee weken voor carnaval plaats. Daarnaast bakken we de eieren op het Zandhazendurps ontbijt wat op de carnavalsmaandag gehouden wordt ergens in Zandhazendurp. Wilt u ons volgen ? Like dan onze facebookpagina

De Streekhaozen

CV (Carnaval Vierende) de Streekhoazen is geen vereniging of clubje. We bestaan uitsluitend uit familieleden met aanhang die het Rosmalens carnaval een warm hart toedragen. We hebben  een paar keer meegedaan met RKKSV, de voetbalvereniging op de Kruisstraat. Het animo van RKKSV om mee te doen aan de optocht nam af, de laatste keer waren we genoodzaakt om extra familie op te trommelen om bij te springen.  Het meedoen smaakte naar meer.  Al snel kwam de hele familie bij elkaar en besloot het jaar daarna (2008) om mee te doen met de zondagoptocht. We hebben voor ‘De Streekhaozen’ gekozen, omdat we allemaal uit een andere ‘streek’ kwamen. Ieder familielid draagt zijn steentje bij aan een leuke act voor de optocht. De ene rijd het land door  op zoek naar kleding,  een bouwteam brengt avonden en weekenden door in een koude veldschuur terwijl binnen de muziek en dans wordt bedacht of de aangeschafte kleding passend word gemaakt. Ook de allerkleinste zijn met de carnavalskoorts besmet en lopen sinds 2014 mee in de kinderoptocht als de Streekhoazen kids. Tijdens carnaval kom je dus altijd wel een Streekhoas(je) tegen.

De Hannusclub

De Hannusclub vindt zijn oorsprong bij Soos Satisfaction die in de jaren 80 in de Schoolstraat gevestigd was. Daar werd Hannus d’n Heiboer geïntroduceerd.
Hannus, later vergezeld door Hanneke, staat nu jaarlijks met Carnaval op de Driesprong.
De Hannusclub organiseert op Carnavalszaterdag met enorm veel enthousiasme de Intocht Plus waar de kinderoptocht een belangrijk onderdeel van is. Al vele jaren krijgt de Hannusclub ondersteuning van de diverse carnavalsclubkes (met name De Likkebaerden), de horeca, de Club van 111, de SJV, de Stichting Vrienden van het Rosmalens Carnaval en niet te vergeten een aantal trouwe sponsors.
De scholenoptocht die de Hannusclub op vrijdag organiseert is een relatief jong evenement waarbij meer dan duizend basisschoolleerlingen gezamenlijk hun carnavalsoptocht door het dorp laten trekken en daarna samen een groot feest bouwen. Drager Elfde Jèske Tijdens het carnavalsseizoen 2003/2004 bestond de Hannusclub 11 jaar. De toen uit tien vaste leden bestaande club is met het idee gekomen om ieder jaar een “Elfde Lid” aan te zoeken. Veertien coryfeeën hebben het inmiddels fel begeerde Jèske al aangetrokken. In chronologische volgorde: Rien van Grunsven, Marc Lammers, Henk Savelkouls, Hans Eijkemans, Bert ter Mors, Albert West, Jo Piels, Cor Swanenberg, Jac Bergmans, Frank van Beers, pastor Jan Renders, Hennie Korsten, Jan Timmers, Yvonne Cox en John Sars. hannusclub@ziggo.nl

C.V. Nie Alte Zuinig

Mogen wij ons even voorstellen aan U: wij zijn C.V. Nie alte zuinig. een carnavalsclubke uit het Waoterhazendurp ( jazeker,  jullie hebben het goed begrepen uit de Kruisstraat). Het is ontstaan uit de sterke band, van verschillende klasgenoten op de (helaas gesloten) bassisschool `de Kruisstraat`. Wij zijn een gezellig groep, van 11 jongens en meiden tussen de 15 en 18 jaar die allemaal samen hun best doen om een mooie carnavalswagen te bouwen voor de carnavalsoptocht op de Kruisstraat!!! Sinds vorig jaar hebben we besloten onze wagen ook mee te laten rijden tijdens de optocht van Zandhazendurp, en met SUCCES. We hadden de stimuleringsprijs gewonnen. TOP!!! Wij zijn als groep  herkenbaar aan de Zwarte Shirtjes met naam en logo: C.V.     NIE AL TE ZUINIG

U kunt ons ook altijd volgen:
via facebook;  C.V  Nie Alte Zuinig
via instragram; c.v nie alte zuinig

voor nu zeggen wij:  HOUDOE en wees NIE TE ZUINIG