Stichting Vrienden van het Rosmalens Carnaval annuleert evenementen

ROSMALEN – De geplande evenementen in Zandhazendurp die onder verantwoording van de Stichting Vrienden van het Rosmalens Carnaval jaarlijks georganiseerd worden komen door de huidige corona maatregelen te vervallen.

Ook evenementen zoals de kinderfeesten die in de aanloop naar carnaval op de agenda stonden zijn afgelast. Tijdens carnaval zelf zal er geen intocht van de prins, Kinderoptocht en carnavalsoptocht door de straten van Zandhazendurp trekken in het weekend van 26 februari tot en met 1 maart. Maar ook de evenementen die binnen in de horeca georganiseerd worden zoals het groot carnavalsontbijt en het 55+ carnaval komen te vervallen.

De huidige maatregelen staan geen grote groepen mensen bij elkaar toe. Bij binnen evenementen moet je momenteel blijven zitten en daar leent het carnavalsfeest zich niet voor. Er wordt bekeken of de kerkdienst die op carnavalszondag jaarlijks wordt gehouden wel online plaats kan vinden. Ook gaan we de mogelijkheid bezien of we diverse evenementen kunnen verplaatsen naar het voorjaar. Hou hiervoor de social media kanalen van Zandhazendurp in de gaten. www.zandhazendurp.nl en www.facebook.com/zandhazendurp Meer informatie via info@zandhazendurp.nl