11-11 bal op zaterdag 13 november

11-11 bal in Zandhazendurp
ROSMALEN – Hopelijk gooit de persconferentie die nu voor 2 november gepland staat geen roet in ieders eten en kan Zandhazendurp op zaterdag 13 november het carnavalsseizoen openen. Tijdens deze eerste carnavalsavond sinds de coronapandemie uitbrak, neemt Zandhazendurp afscheid van Prins Dirk d’n Urste en adjudant Ton en zal de nieuwe Hoogheid die komend carnaval de scepter gaat zwaaien verwelkomt worden rond de klok van 23.11 uur.
Verder wordt de avond gevuld door een DJ, de Zandhazendurpse clubkes en stralen de dansmariekes als nooit tevoren op het podium als ze u hun nieuwe dansen mogen laten zien. De zaal gaat open om 19.30 uur, het evenement begint om 20.00 uur, de entree is gratis en vergeet uw QR-code of testbewijs niet om toegang te krijgen tot dit evenement.