Zandhazendurp zoekt nieuwe leden Jeugdraad van XI

Hebben jullie ook zo’n zin in een feestje?

Zandhazendurp zoekt nieuwe leden Jeugdraad van XI

ROSMALEN – Het lijkt alweer zo lang geleden dat Jeugdprins Tim d’n Tweede, Adjudant Daan en       Ceremoniemeester Roel met hun gevolg in Zandhazendurp en ver daar buiten carnaval vierden. De Stichting Vrienden van het Rosmalens Carnaval is voor het komende carnavalsseizoen op zoek naar nieuwe leden voor de Jeugdraad van XI.  

Zit jij in groep 6, 7 of 8 van het basisonderwijs en ben je met carnaval niet op vakantie? Hou je wel van een gezellig feestje en loop jij in de polonaise graag voorop? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Zowel jongens al meisjes kunnen zich aanmelden via jeugdraad@zandhazendurp.nl En wie weet, sta jij dan wel tijdens carnaval op het podium als de jeugdprins(es) van Zandhazendurp met jouw adjudant, ceremoniemeester en Jeugdraad van XI!

Kijk ook eens op www.zandhazendurp.nl en op onze facebookpagina van Jeugdblok Zandhazendurp.