Buiten activiteiten carnaval 2020

Beste Zandhazen en Zandhazinnen,
Iedereen heeft het wel in de gaten inmiddels, de weersvoorspellingen voor komend weekend zijn niet best.
Heden ochtend heeft de voorzitter van de Stichting Vrienden van het Rosmalens Carnaval contact gehad met de gemeente. Die hebben aangegeven dat er vanaf donderdag een crisismanager met de dorpen in de gemeente Den Bosch contact gaat houden in verband met de voorspelde weersomstandigheden. Wij als Stichting Vrienden van het Rosmalens Carnaval worden voor het Zandhazendurp geïnformeerd en geadviseerd met betrekking tot de geplande buitenactiviteiten. Het zullen met name de windstoten zijn die de buitenactiviteiten in de problemen kunnen brengen.

Vooralsnog gaan op dit moment alle geplande evenementen door. Bij een negatief advies kan de optocht op zondag mogelijk niet door gaan. Doordat de grote praalwagens uit de Bossche bouwhal weg moeten na de carnaval in verband met een verbouwing is verschuiven naar halfvasten geen optie.
We willen dan, indien het weer het wel toelaat, op carnavalsdinsdag de optocht alsnog laten rijden door Zandhazendurp.
Opstellen bij de Roshoeve vanaf 11.11 uur START 12.11 uur. Prijsuitreiking 21.00 uur Kentering.