Wij danken onze sponsoren…..

Nieuwe kleding Jeugdblok Zandhazendurp

Het zal u vast niet ontgaan zijn, de leden van de Jeugdraad van XI en de dansmariekes zijn helemaal in de nieuwe kleding gestoken dit jaar. Met grote dank aan vele sponsoren die dit mede mogelijk hebben gemaakt en aan enkele vrijwilligsters die vele uren achter de naaimachine hebben doorgebracht om voor de start van het nieuwe seizoen 21 nieuwe dansmariekes pakken te maken.

Onze dank gaat ook uit naar de vele vrijwilligers en verenigingen die evenementen organiseren of in diverse commissies de handen uit de mouwen steken om het Zandhazendurps Carnaval mede mogelijk te maken. En ook een woord van dank aan sponsoren van materialen die ieder jaar weer voor ons klaar staan. Onze dank is groot !
Al 55 jaore gelukkig mi mekare !