Uitnodiging 55 jaar Zandhazendurp

Beste Zandhazen en Zandhazinnen,

Zandhazendurp viert dubbel feest dit carnavalsseizoen.

Onze Jeugdraad van XI bestaat 44 jaar en Zandhazendurp viert zijn 55 e feestje. Onder leiding van Prins Dirk d’n Urste gaan we hier een mooi feest van maken waar we u graag bij willen hebben. Op zaterdag 1 februari 2020 starten we het jubileum weekend met een dienst in de Lambertuskerk, de aanvang daarvan is 18.00 uur. Daarna gaan we verder in De Kentering met een feestavond. De entree hiervan is gratis.  Op zondag 2 februari een officieel tintje met een jubileumreceptie eveneens in Residentie De Kentering. Tussen 13.00 uur en 14.30 uur organiseren wij een receptie voor 44 jaar Jeugdraad van XI met Jeugdprins Tim d’n Tweede en zijn gevolg en vanaf 14.30 uur gaat de receptie voor 55 jaar Zandhazendurp verder met Prins Dirk d’n Urste en adjudant Ton.

Wij hopen u tijdens de festiviteiten te mogen ontvangen in Zandhazendurp. U kunt de activiteiten in Zandhazendurp volgen via www.zandhazendurp.nl en www.facebook.com/zandhazendurp