11-11 bal en Jeugdraadsverkiezing op 9 en 10 november.

Zandhazendurp opent 55e jubileumjaar

11-11 bal en jeugdraadsverkiezing op 9 en 10 november

ROSMALEN – Zandhazendurp opent het 55e jubileumjaar met het jaarlijkse 11-11 bal wat wederom georganiseerd wordt door de Zandhazendurpse clubkes. Op zaterdag 9 november barst om 20.00 uur het feest los in de Kentering aan de Dorpsstraat waar later op die avond de nieuwe heerser over Zandhazendurp bekend gemaakt zal worden. Op zondag 10 november is het dan de beurt aan de jeugd tijdens de Jeugdraadsverkiezing.

11-11 bal

De avond van het jaarlijkse 11-11 bal zal bol staan van muziek en feest . Voor deze avond is er een mooi vol programma samengesteld. De Stichting Vrienden van het Rosmalens Carnaval neemt aan het begin van de avond afscheid van Z.D.H. Prins Dirk d’n Urste en zijn adjudant Ton. Ook voorzitter Patrick van Pinxteren gaat de Stichting verlaten, zijn taak is inmiddels over genomen door Rein Merkx. De Zandhazendurpse clubkes laten hun beste nummers horen en de dansmariekes tonen hun nieuwste dansen. De DJ laat vervolgens carnavalsmuziek uit zijn speakers klinken. Ook staan er voor deze avond de optredens van 2 artiesten in het draaiboek. Tim Schalkx bekend van ‘Ferry de roze flamingo’ en ‘bubbelbad’ en Rene Karst bekend van ‘Atje voor de sfeer’ en ‘te dik in de kist’ gaan de feeststemming flink verhogen. Zaal open 19.30 uur, entree gratis, carnavalskleding gewenst.

Jeugdraadsverkiezing

Wie volgt Jeugdprins Bas d’n Urste op als Jeugdprins of Jeugdprinses van Zandhazendurp ? Wie wordt adjudant en wie ceremoniemeester ?  En wie stappen er in de Jeugdraad van XI ?We gaan het zien en u kunt het meemaken tijdens de jeugdraadsverkiezing die op zondag 10 november zal plaats vinden in Residentie De Kentering. 12 jongens en meisjes van diverse Rosmalense basisscholen gaan de strijd om de titel aan en uiteindelijk hebben we aan het einde van deze middag een nieuwe hoogheid voor ons jeugdblok. De zaal gaat open om 13.30 uur, De aanvang van het evenement is 14.00 uur en de entree is gratis.

Jubileum

Zandhazendurp viert het 55 jarig bestaan op zaterdag 1 en zondag 2 februari 2020 met diverse festiviteiten.  Op zondag 2 februari zal er ook aandacht besteed worden aan 44 jaar Jeugdraad van XI. Heb jij bij de (jeugd)Raad van XI gezeten of ben je als dansmarieke actief geweest. Of  heb je met carnaval muziek gemaakt bij de (jeugd)Hofkapel De Zandhazen en wil je op de hoogte gehouden worden van de activiteiten ? Meld je dan via info@zandhazendurp.nl voor inschrijving voor onze nieuwsbrief. U volgt ons via www.zandhazendurp.nl of www.facebook.com/zandhazendurp