Zandhazendurp zoekt….

Zandhazendurp viert 55 jarig jubileum op 1 en 2 februari

Zandhazendurp zoekt oud leden

ZANDHAZENDURP – Zandhazendurp bestaat 55 jaar en de Jeugdraad van XI viert zijn 44 jarig bestaan.  Dat gaan we vieren in het weekend van 1 en 2 februari 2020 met diverse activiteiten zoals een jubileummis in de Lambertuskerk, een groot feest en een jubileumreceptie.

Zandhazendurp zoekt:

Toen de Stichting Vrienden van het Rosmalens Carnaval 55 jaar geleden werd opgericht waren er nog geen computers, mailadressen en social media.  Diverse oud leden zijn inmiddels overleden en vele wonen niet meer op het adres van toen.  Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om dit jubileum met ons mee te vieren zijn we op zoek naar oud leden. Heb jij in het verleden bij de dansmariekes gedanst ? Of heb je bij de (Jeugd)Raad van XI gezeten of misschien zelfs nog muziek gemaakt bij (Jeugd)Hofkapel de Zandhazen en wil je van de festiviteiten op de hoogte gehouden worden, meld je dan aan. Stuur een mailtje naar info@zandhazendurp.nl en je gaat regelmatig onze nieuwsbrief ontvangen. Op 1 en 2 februari ben je in ieder geval van harte welkom. Het volledige programma vind je op www.zandhazendurp.nl/agenda