Reutemeteutrit op 24 februari

Van de organisatie: Op 24 februari 2019 wordt alweer voor de 52e keer de Reutemeteutrit verreden.

U bent dan vanaf 11.30 uur van harte welkom in de feestzaal van Café D’n Beer aan de Dorpsstraat in Zandhazendurp. Om elf voor half één (12.19 uur) wordt het startschot gelost voor de Hoogheid Prins Dirk d’n Urste en zijn Adjudant Ton. Daar achteraan gaan tot 13.30 uur de overige deelnemers van start. Halverwege is er een pauze. Vanaf ca. 15.00 uur wordt u weer terug verwacht bij D’n Beer.

Gaat u zich aanmelden als deelnemer, de organisatie van de Reutemeteutrit heeft het u zo comfortabel mogelijk gemaakt.

Op de eerste plaats kunt u zich digitaal aanmelden via de site http://www.reutemeteutrit.nl.

Vul het digitale inschrijfformulier in, en voor  € 15 bent u ingeschreven. Ook het papieren inschrijfformulier in het Reutemeteutboekje kan gebruikt worden. (Is toegezonden aan deelnemers van het voorgaande jaar en kan ook afgehaald worden bij Party Planet, Dorpsstraat 117 in Rosmalen). Tot en met vrijdag 22 februari 2019 kun je het ingevulde inschrijfformulier inleveren bij Party Planet. Op zondag 24 februari 2019 kun je ook nog inschrijven in de feestzaal van Café D’n Beer, vanaf 11.30 tot 13.15 uur. De deelname kost ook dan € 15,-. Het maximale aantal auto’s is dit jaar gesteld op 111.

Vanaf ca. 15.00 uur is er in D’n Beer een dj en muzikale optredens van diverse clubkes uit Zandhazendurp.

Rond 17.30 uur start de prijsuitreiking van de versierde auto’s en Miss Reutemeteut. Ook kunnen dan de tombolaprijzen worden opgehaald.

Om ca. 18.00 uur start het optreden van Prins Dirk d’n Urste, adjudant Ton met Raad van Elf. Aansluitend worden de ritprijzen uitgereikt en zijn de prijswinnaars bekend. Het vergelijken van de puzzelresultaten begint;  “hoe konden we er toch weer intuinen ?”

Het officiële programma duurt tot ca. 20.30 uur. Maar (na)genieten en feestvieren kunnen alle Reutemeteutdeelnemers dan nog urenlang.  Het beloofd een mooie opwerrumer voor Carnaval 2019.