Inschrijven voor de grote optocht op zondag 3 maart

Nu inschrijven voor deelname aan de optocht

Grote optocht trekt weer door Zandhazendurp

ZANDHAZENDURP – We vallen ondertussen in herhaling, maar we willen ook dit jaar graag uw aandacht vragen voor dit jaarlijks hoogtepunt van het Zandhazendurpse carnaval. Want de vele vrije tijd die de deelnemers aan de grote optocht hebben gestoken in hun praalwagens en loopgroepcreaties verdienen uw aandacht.

Op zondag 3 maart trekt de optocht weer door de straten van Zandhazendurp. De stoet vertrekt om 14.11 uur vanaf De Roshoeve op Bruggen om vervolgens via de Schoolstraat en de Dorpsstraat te ontbinden op het Gildeplein. Tijdens de open dagen die op 9 en 10 februari in de bouwhal aan de Ertveldplas gehouden werden heeft u al kunnen zien hoe fraai de grote praalwagens geworden zijn

Wat de individuele deelnemers en loopgroepen gaan brengen is nog een verrassing. Op vele plaatsen in Zandhazendurp wordt momenteel de laatste hand gelegd aan diverse creaties. Wij  hopen u massaal te mogen begroeten langs de route en de deelnemers hopen op uw stem om de publieksprijs van de Club van 111 te kunnen winnen. De prijsuitreiking zal om 18.11 uur plaats vinden in De Kentering.