Start kaartverkoop Zandhazenzitting

Gezelligheid kent geen tijd tijdens de Zandhazenzitting

ZANDHAZENDURP – Op zaterdag 16 februari mogen alle Zandhazen en Zandhazinnen weer uit hun dak gaan tijdens de jaarlijkse Zandhazenpronkzitting. De organisatie heeft een vol programma met voor elk wat wils samengesteld en hoopt u te mogen begroeten in de theaterzaal van De Kentering.

Klokslag 19.00 uur gaat de zaal open en om 19.30 uur zal het programma beginnen. Heeft u de afgelopen jaren de Zandhazenpronkzitting bezocht dan weet u dat u dit evenement niet mag gaan missen. Van de eerste tot de laatste minuut is de avond gevuld met carnavaleske optredens van binnen – en buitendorpse deelnemers. Diverse clubkes laten hun instrument thuis en gaan u middels ludieke acts vermaken. Een nieuwe presentator die het publiek gaat entertainen en met zijn zangkunsten zal vermaken. De DJ van Dancelite draait de nodige carnavalskrakers van heden en uit het verleden en als hoogtepunt:

Raymon Hermans

Als hoogtepunt van de avond een optreden van Raymon Hermans. Deze 24 jarige Nederlandstalige zanger uit St Willibrord is onder andere bekend van de singels Hypnose en M’n favoriet. Hij zal de harten van vele vrouwen sneller laten kloppen met zijn zangkunsten en zijn verschijning. Het zittingsprogramma zal tot 23.00 uur duren waarna de afterparty zal aanvangen. Entreekaarten a € 15,00 zijn vanaf 4 februari verkrijgbaar bij Profile van Hassel, Partycentrum De Kentering en Cafe – zaal D’n Beer  en Party Planet allen gevestigd in de Dorpsstraat in Rosmalen. Bij de entreeprijs is een aandenken aan deze zittingsavond inbegrepen.  Kledingverzoek voor deze avond: Chique carnavalesk.