Start kaartverkoop kinderfeesten

Zandhazendurpse kinderfeesten komen er weer aan

 Op zaterdag 23 februari is het de beurt aan de kinderen van Zandhazendurp. Tijdens dit jaarlijks evenement in De Kentering aan de Dorpsstraat barst hun kinderfeestje dan weer los. Met dit jaar een nieuw programma voor leerlingen van het basisonderwijs.

SJV Rosmalen en de Stichting Vrienden van het Rosmalens Carnaval organiseren samen dit evenement in de theaterzaal van De Kentering. De vertrouwde spelletjes kunnen weer gespeeld worden, ze krijgen een glitter-tattoo, een versnapering en nog een presentje uitgereikt. Jeugdprins Bas d’n Urste en zijn Jeugdraad van XI komen de polonaise meelopen en de dansmariekes laten hun nieuwste dansen zien. Een feest dus dat je niet mag missen.

Kindershow

De kindershow op het podium komt dit jaar uit ons eigen Zandhazendurp. De show vol glitter, glamour, humor en carnavalsmuziek staat even stil bij het leven van K3, Anna & Elsa en andere bij kinderen populaire sterren. De zaal gaat open om 13.30 uur en het programma begint om 14.00 uur.

Achter in de zaal is een area gecreëerd voor ouders die hun kind een leuke middag gunnen en toch vanaf een afstand een oogje in het zeil willen houden. In dat gedeelte van de zaal is de bar open. De entree bedraagt € 5,00 per kind en de bijbehorende entree polsbandjes zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Profile van Hassel aan de Dorpsstraat vanaf 30 januari, en indien nog voorradig na de voorverkoop aan de kassa op 23 februari .