Tonpraotavond Trug Nor Vruuger op 10 februari

Vier toppers op het podium in De Kentering

Trug Nor Vruuger organiseert jaarlijkse tonpraotavond

ROSMALEN – Op zondag 10 februari organiseert Trug Nor Vruuger weer de jaarlijkse Tonpraotavond in de theaterzaal van de Kentering. Vier toppers van tonpraoters zijn er gecontracteerd. Trug Nor Vruuger verzorgd zelf de muzikale omlijsting en Jeugdprins Bas d’n Urste mag zijn winnende buurt nogmaals ten tonele brengen.

Vier tonpraoters met veel ervaring betreden de bühne van de theaterzaal in De Kentering om u te vermaken. Uw lachspieren gaan het zwaar te voorduren krijgen. Heeft u er ook zo’n zin in ? Jeugdprins Bas d’n Urste brengt als eerste zijn buut waarmee hij de Jeugdraadsverkiezing in november heeft gewonnen. En daarna is het de beurt aan de volwassen tonpraoters.

De Zandhazendurpse tonpraoter Hans Eijkemans gaat als eerste het podium op. Dit jaar als De Pelgrim die een met een midlife crisis kampt en besluit een tocht naar Santiago de Compostella te maken. Net als Hans is de tweede tonpraoter Erik Mulder uit Maarheeze een traditionele tonpraoter. Zijn typetje maakt van alles mee en dat verhaal verteld hij aan het publiek. Als derde is het de beurt aan Freddy van den Elzen uit Vorstenbosch. Freddy moet het hebben van zijn mimiek. Hij wacht de reacties op zijn gezichtsuitdrukkingen af en speelt zo een spelletje met het publiek. Als vierde en laatste Hans Keeris uit Knegsel. Hans is van de teksten en woordspelingen.

De zaal gaat open om 19.00 uur, de aanvang van de avond is 20.00 uur. En naast de tonpraoters treedt voor u op Trug Nor Vruuger en zal Z.D.H Prins Dirk d’n Urste met zijn gevolg aanwezig zijn. De entree is gratis.