11-11 bal in De Kentering

Aan de vooravond van dun elfde van dun elfde in Zandhazendurp

ZANDHAZENDURP – We tellen de dagen af, bijna is het zover, het jaarlijkse 11-11 bal. In het Zandhazendurp Rosmalen zal dit evenement plaats gaan vinden in Partycentrum De Kentering op zaterdag 10 november. De organiserende clubkes hebben hun best gedaan om een mooi programma op de planken te zetten. Komt u ook ?

Afscheid Josephus d’n Urste

Na drie jaar hangt hij zijn cape en steek aan de wilgen. Josephus d’n Urste (Sjef van Creij) stopt als heerser over zijn Zandhazenrijk en trekt zijn Kepkes tenue weer aan. Hij maakt plaats voor een nieuwe prins(es) met adjudant. Nog een laatste groet van de dansmariekes die hun nieuwste garde dansen tonen en Sjef zijn regeer periode zit erop.

Volop muziek en Lamme Frans

Het programma van deze avond staat bol met muziek. CC De Kepkes, Nog eentje Dan, Bende Gek, CV De Likkebaerden en Hedde FF laten afwisselend  hun nieuwste repertoire horen en als gastartiest heeft de organisatie Lamme Frans weten te boeken. Het dak van de Kentering mag eraf.

Nieuwe prins en adjudant

Rond middernacht op de 11e van de 11e is het dan de beurt aan de nieuwe prins(es) en adjudant om het Zandhazendurp te betreden en zich kenbaar te maken aan de trouwe volgers. Bent u ook zo nieuwsgierig ? Het 11-11 bal is gratis toegankelijk voor iedereen. Partycentrum De Kentering bevind zich aan de Dorpsstraat 54 in Rosmalen. U kunt het hele Zandhazendurpse programma vinden op www.zandhazendurp.nl en de laatste nieuwe ontwikkelingen volgen via www.facebook.com/zandhazendurp/   Zaal open 19.30 uur. aanvang 20.11 uur