Jeugdraad van XI zoekt nieuwe leden

Zandhazendurp zoekt leden voor de Jeugdraad van XI Wie wordt de opvolger van Jeugdprins Jens d’n Urste ?

ZANDHAZENDURP – De Stichting Vrienden van het Rosmalens Carnaval is op zoek naar een opvolger voor Jeugdprins Jens d’n Urste. Op zondag 18 november tijdens de jaarlijkse jeugdraadsverkiezing in de Kentering zal de nieuwe Jeugdraad van XI en Jeugdprins(es) geïnstalleerd worden. Voor het zover is moet er eerst nog een nieuwe Jeugdraad van XI samengesteld worden en daarvoor zijn we op zoek naar jou !

Zit jij in het basisonderwijs in Rosmalen in groep 6, 7 of 8, ben je een echte feestvierder en ben je met carnaval niet op vakantie ? Meld je dan aan. Samen met de dansmariekes en de rest van de Jeugdraad van XI ga je een grandioze carnaval beleven. Om Jeugdprins of prinses te kunnen worden moet jij je op 18 november eerst presenteren middels een buut. We zetten je niet zomaar voor het blok, tijdens drie bijeenkomsten voorafgaande aan de verkiezing bereiden wij je op deze presentatie voor. Een deskundige jury besluit uiteindelijk wie er Jeugdprins(es), adjudant of ceremoniemeester zal worden. Voor de overige deelnemers hebben we een plaatsje in de Jeugdraad van XI. Interesse ? Aanmelden kan tot 1 oktober via jeugdraad@zandhazendurp.nl Volg ons ook op facebook: www.facebook.com/jeugdblok-zandhazendurp