Opgeven audities danstalent tot 31 maart mogelijk

Danstalent gezocht voor Zandhazendurp.

De Stichting Vrienden van het Rosmalens Carnaval heeft twee dansgardes die tijdens het carnavalsseizoen de sterren van de hemel dansen.

Voor het komende seizoen komen er enkele plaatsen vrij.

Is uw dochter tussen de 6 en 12 jaar oud en staat ze altijd te dansen en te springen ? Vind ze het leuk om op te treden en is ze met carnaval niet op vakantie ? Dan zijn wij op zoek naar haar……… Binnenkort zullen de audities weer  plaats gaan vinden. De wekelijkse trainingen vinden plaats op de dinsdagavond.  Ook zijn wij op zoek naar meisjes van 5 jaar oud voor ons opleidingsgroepje, hiervoor hoeft geen auditie gedaan te worden. Aanmelden kan tot 31 maart via dansgarde@zandhazendurp.nl U kunt de dansmariekes volgen en indrukken opdoen van wat ze zoal beleven op www.zandhazendurp.nl