Uitslagen 51e Reutemeteutrit versierde wagens/Miss Reutemeteut 2018

Uitslag Versierde Wagens 51e Reutemeteut 4-2-2018

Voorwoord jury: De taak voor de jury was dit keer zwaarder dan verwacht. Wat aan haar voorbij trok mag oogstrelend genoemd worden. En de oog(st) was dan ook rijk. Er was dit jaar oog voor presentatie en versiering. En een aantal voertuigen was duidelijk thematisch aangepast met oog voor detail. Voor de jury was 11 % precies zoals bedoeld en het doel is dat volgend jaar 22 % zowel thematisch als qua presentatie gaat verschijnen. Zodat de jury haar ogen weer kan uitkijken.

Aanmoedigingsprijs: Startnummer 19: De Cupido’s

Danny van de Nieuwendijk – Luke Peterse

 Deze deelnemers blonken uit door hun prachtige kleding en presentatie. De Godin stak er met kop en schouders bovenuit, en ze had ôôg vur de liefde.

Aanmoedigingsprijs: Startnummer 20:

Pleuni den Otter – Meta den Otter

Oogappeltjes: De presentatie was erg goed, mooi op het thema gericht. Het zag er op het oog allemaal erg goed uit voor de jury. En ja, jullie mogen het oogappeltje van de jury zijn!

3e prijs: Startnummer 31:

Michael van Heugten – Wouter Kamp

Er werd met blikken gelonkt en geworpen. Een hele mooie actie, goed verzorgd, allemaal enthousiaste mensen. Kom maar een blik werpen!

2e prijs: Startnummer 29: De Kijkdoos,

Raoul van de Nieuwendijk – Edwin Schellekens

met een wat twijfelachtige dubbele betekenis wat de jury betreft. Een leuke presentatie en een mooie uitvoering. De jury keek zijn ôgen uit!

1e prijs: Startnummer 35: De Bliekwagen.

Pascal van Schijndel-Marjolein Reebergen-Claudia Vera

 Prachtig versierd en helemaal volgens het thema “Zandhazendurp hè ôôg vur mekaar.”

En zoals de dames van de Annenborch de jury wist te meleden:

  • Al zijn we incontinent en hebben we staar, dun Bliekwagen staot altijd vur oe klaar.
  • Achter de geraniums kijken wij in alle stroaten, zo houwe we hil Zandhazendurp in de goaten.
  • Doet owe buurman een bietje raar, Bel ons op wij hebben ôôg vur mekaar.

 

Een geweldige actie en prachtige presentatie. De jury heeft een traantje weggepinkt, zo mooi was het. En heeft daarom ook besloten om deze dames een extra prijs toe te kennen.

De motivatie is dat dit clubje altijd meedoet aan de Reutemeteutrit, zeer duidelijk aanwezig en zichtbaar zijn, en, zonder hen gaat de Reutemeteutrit niet door. (prijs: een mandje)

Miss Reutemeteut:

Ze lekt 51 jaar, maar ze is al 77, as ge goed kekt. En ja, ze had een eugske op de juryvoorzitter, maar dè hed de uitslag nie beïnvloed. Daar ha de jury gin oog vur.

Miss Reutemeteut 2018 is geworre: Stera Dent