Zandhazendweilfestival zoekt publiek !

Heavy Hoempa opent dweilfestival

Zandhazendweilfestival trekt door centrum Rosmalen

Zandhazendurp is ‘The place to be’ op de laatste dag van carnaval 2018. Het Zandhazendweilfestival trekt dan met vele deelnemers van kroeg naar kroeg in centrum Rosmalen. Zoals ieder jaar komen de clubkes van heinde en verre om u van hun mooiste nummers te laten genieten.

Publiek gezocht

Wat is er nu leuker dan spelen voor publiek, het liefst veel publiek. De entree bij de deelnemende horeca gelegenheden is dan ook gratis. Om 13.00 uur wordt de start van dit dweilfestival gegeven in de blauwe zaal van De Kentering met een optreden van Heavy Hoempa en vervolgens verspreiden de deelnemers zich over het centrum van Zandhazendurp. Van kroeg naar kroeg en op ieder podium staat iedere 20 minuten een andere club. Momenteel hebben 20 clubkes zich aangemeld om voor u te komen spelen, dus komt u ook ? Ook voor kindervertier wordt gezorgd. Wilt u deze laatste carnavalsdag nog even genieten? Dan zien we u graag verschijnen.