Rommelpot voor de groepen 5 t/m 8 terug van weggeweest.

Rommelpot terug van weggeweest

Carnavalsfeest voor kinderen uit de groepen 5 t/m 8

ZANDHAZENDURP – Terug van twee jaar weg geweest is het carnavalsfeest voor de jeugd uit de groepen 5 t/m 8 van de Rosmalense basisscholen. Op zondag 11, maandag 12 en dinsdag 13 februari kunnen zijn naar hartenlust weer hun polonaises lopen in de SJV ruimte in de Mimosastraat. De SJV ruimte zal omgebouwd worden tot een gezellige feestzaal. Een DJ draait moderne carnavalsmuziek en carnavalesk verkleed komen is gewenst.

Rommelpot

De SJV pakt de draad weer op na een periode van tijdelijke verhuizing en voor hun geeft de nieuwe SJV ruimte de mogelijkheid om het Rommelpotfeest weer te organiseren. Op zondag 11 februari en maandag 12 februari gaan de deuren open tussen 19.00 en 22.30 uur. En op dinsdag 13 februari is de jeugd welkom tussen 18.30 en 21.30 uur. De SJV ziet de jonge feestvierders wel graag in carnavalskleding verschijnen.

Begeleiding gezocht

De organisatie is nog op zoek naar mensen die het evenement willen begeleiden. Er zijn minimaal 16 hulpen per avond nodig en je moet minimaal 18 jaar zijn om te mogen helpen. Opgeven en informatie via vrijwilligers@sjvrosmalen.nl. Je kunt opgegeven per avond, maar dan moet je wel de hele avond beschikbaar zijn. Van een half uur voor aanvang tot een half uur na sluiten.

Kaartverkoop

Kaarten zijn op de dagen zelf aan de ingang verkrijgbaar. Een dagkaart kost € 3,50 en een 3-dagen kaart kost € 9,00. Voor SJV tarieven zal er wat te drinken en te snoepen aangeboden worden aan de kinderen. www.sjvrosmalen.nl