55+ Carnaval op de dinsdagmiddag in de Kentering

55+ carnaval niet op maandag, wel op dinsdagmiddag !

Seniorencarnaval naar de dinsdagmiddag in de Kentering

Het seniorencarnaval in de Kentering zal dit jaar niet zoals u gewend bent op carnavalsmaandag gaan plaats vinden. Het evenement is verhuisd naar de dinsdagmiddag. Op dinsdag 13 februari bent u tussen 14.00 en 17.00 uur van harte welkom voor een gezellige carnavalmiddag in de theaterzaal van de Kentering. De Stichting Vrienden van het Rosmalens Carnaval heeft een mooi programma voor u in elkaar gezet om nog even van de laatste carnavalsuurtjes te kunnen genieten.

Diverse clubkes die deelnemen aan het Zandhazendweilfestival komen ook spelen tijdens het seniorencarnaval. De Zangers Danny Smoorenburg en Hans Soomers verzorgen  een carnavalesk optreden en Hans Eijkemans brengt een van zijn buuts.  Wat er nog meer gaat gebeuren op deze middag ? Kom en laat u verrassen.  Uiteraard bezoeken Prins Josephus d’n Urste en Jeugdprins Jens d’n Urste met hun complete gevolg deze middag. U kunt gaan genieten van een middag vol zang, dans en (lach)plezier. De entree is gratis.