Hannus dun Heiboer trofee voor Paul Hazenberg

Hannus dun Heiboer trofee voor Paul Hazenberg

ZANDHAZENDURP – Paul Hazenberg mag op zaterdag 10 februari de Hannus dun Heiboer trofee uit handen van Prins Josephus d’n Urste in ontvangst nemen. Hij krijgt deze prijs voor zijn grote inzet voor het Zandhazendurps carnaval en diverse andere evenementen. Op initiatief van ex-Prins Hannus d’n Urste werd tijdens de carnaval in 1991 voor de eerste keer de Hannus dun Heiboer trofee uitgereikt. Een jaarlijks terugkerende prijs die wordt toegekend aan een persoon (of vereniging) die veel vrijwilligerswerk doet voor Rosmalen in het algemeen met carnaval in het bijzonder. Dit jaar is de eer aan Paul Hazenberg.

 

Pauls carrière in het Zandhazendurpse carnaval begon in 1992, toen hij samen met zijn zus Adrienne de jeugdraad van XI ging begeleiden. Enkele jaren later, in 1998,stapte Paul ook in de Raad van XI, waar hij 18 jaar lid van is geweest. Paul was de initiatiefnemer van vele Zandhazendurpse ‘dingen’. Met zijn goede ideeën zijn diverse nieuwe initiatieven geïntroduceerd. Vele commissies heeft hij doorlopen en vele evenementen mede georganiseerd.

Hij was de ceremoniemeester van de Stichting Vrienden van het Rosmalens Carnaval. En ook de taak van voorzitter heeft hij met grote inzet enkele jaren vervuld. Na 23 jaar legde Paul zijn taken bij de Stichting Vrienden van het Rosmalens Carnaval neer en ging verder……………

 

Carnavalstop 55

De carnavalstop 55 werd geboren en is dit jaar voor de derde keer op maandag 12 februari vanaf 18.55 uur te horen in eetcafé De Likkepot.  Nieuw dit jaar tijdens de Carnavaltop 55 is de plaat en mijn verhaal. Welke beleving heeft u op welke plaat? Laat het de organisatie weten en vertel uw verhaal op deze avond. www.facebook.com/carnavalsTOP55.”

 

Nieuwe initiatieven

Het Hippe Happen Festival, Kwisutbeter,De stormbaan op het Gildeplein en nu ook de triathlon. Allemaal evenementen die niets met het carnaval te maken hebben, maar waar Paul wel een grote steen in bij draagt. De Hannus dun Heiboer trofee zal tijdens de intocht van Prins Josephus d’n Urste op zaterdag 10 februari aan Paul worden uitgereikt op De Driesprong.