Afhaalpunten Rosbode met carnavalskrant

Hij is er, De Zandhazendurper 2018. Dé carnavalskrant van de Stichting Vrienden van het Rosmalens Carnaval.  Deze zit deze week in de Rosbode.

Heeft u de krant niet ontvangen ? Komend weekend met de Zandhazenpronkzitting en de kletsavond hebben wij extra exemplaren bij ons.

Verder is de krant verkrijgbaar bij : De Biechten in Hintham, Perron 3, De Annenborch, Jumbo in Hintham, Boekhandel Molenhoekpassage, De Kentering, Buurtsuper Maliskamp, Primera Driesprong, Boekhandel Driesprong, Moonen Schoenen Dorpsstraat, VV Maliskamp, Bruna Vreeburg passage , Mariaoord, Jumbo Vreeburg passage, De Binckhorst, Hevo-De Ontmoeting, Bouwman Benzinepomp, Windkracht 5, Albert Heijn Groote Wielen, Plus Empel, Party Planet Dorpsstraat, Ron’s Haarmode Oude Dijk. Café D’n Beer Dorpsstraat.