Pleinfeest Hedde FF op 12 februari

Geslaagde eerste editie, wordt vervolgd

Tweede Pleinfeest Hedde FF op Gildeplein

ZANDHAZENDURP – Ondanks het slechte weer vorig jaar, werd het eerste pleinfeest een groot succes . Voor herhaling vatbaar. Dat gaat dan ook gebeuren, Het tweede Hedde FF pleinfeest gaat plaats vinden op maandag 12 februari op het Gildeplein. Van 18.00 uur tot 22.00 uur.

Voor herhaling vatbaar De organisatoren van dit pleinfeest zijn tussen de 18 en 25 jaar jong, ze maken muziek, bouwen een wagen en organiseren een goed bezochte tetteravond bij Café D’n Beer aan de Dorpsstraat. Ze noemen zich Hedde FF en staan garant voor hedendaagse evenementen zoals het Pleinfeest.

De doelgroep voor dit Pleinfeest is de jeugd vanaf 16 jaar en legitimatie is verplicht. Polsbandjes voor het nuttigen van alcohol worden pas vanaf 18 jaar verstrekt. De controle hierop zal streng zijn. Toiletten zijn geregeld en welke gasten uit andere dorpen met hun wagens ze gaan ontvangen is nog een verrassing.  Hedde FF hoopt op een gezellige sfeer en veel aanloop. Ze willen er graag weer een knalfeest van maken. Voor meer ontwikkelingen omtrent dit evenement volgt u www.facebook.com/heddeff.       Maandag 12 februari Gildeplein Rosmalen tussen 18.00 uur en 22.00 uur.