Carnavalsmis in de Lambertuskerk op zondag 11 februari

Eerste carnavalsmis voor kapelaan Gideon van Meeteren

Carnavalsmis in Lambertuskerk

ZANDHAZENDURP – Traditie getrouw staan de deuren van de Lambertuskerk aan de Schoolstraat op carnavalszondag, 11 februari, open voor de carnavalsmis. Om 10.00 uur start de tweede dag van het Zandhazendurps carnaval met even tijd voor bezinning. Kapelaan Gideon van Meeteren is deze mis de voorganger, bijgestaan door Diaken Jan Renders.

Alvorens de grote optocht door de straten van Zandhazendurp trekt, verzameld carnavalsvierend Rosmalen zich in de Lambertuskerk aan de Schoolstraat. Voor kapelaan Gideon van Meeteren een hele nieuwe uitdaging. Hij weet niets van carnaval. Gelukkig zal Diaken Jan Renders hem door deze bijzondere viering heen helpen. Bende Gek verzorgt de muziek tijdens de mis en de zang wordt verzorgd door het familiekoor. Lambertuskerk aan de Schoolstraat aanvang 10.00 uur.