Kaartverkoop kinderfeesten start op 10 januari

Kaartverkoop kinderfeesten vanaf 10 januari

Ook voor de kinderen in Zandhazendurp is het feest

 ZANDHAZENDURP – De Stichting Vrienden van het Rosmalens Carnaval verzorgt op zaterdag 3 februari de jaarlijkse kinderfeesten. Dit evenement voor de kinderen uit Rosmalen die op het basisonderwijs zitten vind plaats in de theaterzaal van De Kentering aan de Dorpsstraat.

Ieder jaar is het weer een dolle boel in De Kentering wanneer de kinderfeesten plaats vinden. In mooie carnavalskleding gestoken hebben de kinderen die op het basisonderwijs zitten de middag van hun leven. Ieder jaar weer wordt er gezocht naar een geschikte act om de kinderen te vermaken. Dit jaar is het de eer aan de Telekids Discoshow om voor het nodige vertier te zorgen. In deze all-in show laat de Telekids kinder –DJ de kinderen dansen, zingen en springen op de aller-leukste muziek. Er zijn Telekids-spelletjes waarbij er originele Telekids-goodies te winnen zijn. Naast de DJ zijn er ook twee Telekids-promotiemeiden die meedansen en foto’s maken van de kinderen. De foto’s kunnen de kinderen na de show downloaden via telekids.nl

Aanvang programma

De zaal gaat open om 13.30 uur en een half uur later begint het programma. De kinderen kunnen volop deel nemen aan spelletjes, ze krijgen een presentje en er is ranja en een versnapering.  Daarnaast wordt er een prijs uitgeloot voor de leukst verklede jongen en het leukst verklede meisje.  De dansmariekes en de Jeugdraad van XI treden op en daarnaast de Telekids discoshow.

Kaartverkoop

De kaarten zijn vanaf woensdag 10 januari tegen contante betaling verkrijgbaar bij Profile van Hassel in de Dorpsstraat. De entree bedraagt € 6,00 per kind. Ouders die willen blijven tijdens het evenement hoeven geen entree te betalen. www.zandhazendurp.nl.