Inschrijving grote optocht geopend

Optocht trekt op 11 februari weer door de straten

Inschrijving optocht Zandhazendurp geopend

ZANDHAZENDURP- Op zondag 11 februari als de carnaval in Zandhazendurp alweer een dag oud is trekt de carnavalsoptocht vanaf 14.11 uur door de straten. De mogelijkheid om in te schrijven is inmiddels geopend via www.zandhazendurp.nl

De route is ongewijzigd en de mogelijkheid om in te schrijven vernieuwd. Om 14.11 uur start de optocht vanaf de Roshoeve op Bruggen om via de Schoolstraat en de Dorpsstraat te ontbinden op het Gildeplein. De organisatie hoopt op veel publiek langs de weg. Of loopt u liever zelf mee ? Dat kan en daarvoor kunt u nu al inschrijven.

Ga naar www.zandhazendurp.nl en klik de inschrijfmogelijkheid aan.  Beslist u op de dag zelf nog om mee te lopen dan kunt u daarvoor tot 14.00 uur terecht in manege De Roshoeve op Bruggen.