Kaartverkoop Zandhazenpronkzitting start op 13 januari

Leuke acts, leuke artiesten, leuk avondje uit Kaartverkoop Zandhazenpronkzitting start op 13 januari

ROSMALEN – Het nieuwe concept van de Zandhazenpronkzitting is vorig jaar goed aangeslagen.

De tweede editie zal plaats gaan vinden op zaterdag 27 januari in de theaterzaal van De Kentering aan de Dorpsstraat.

Programma

Heeft u ook al zo’n zin in carnaval ? Dan kunt u vast in de stemming komen tijdens de Zandhazenpronkzitting. Een ouderwets gezellige carnavalsavond in een nieuw jasje. De organisatie heeft gekozen voor optredens van De Dorini’s,  Frank Hoek en een mysterie guest. Uw gastheer deze avond is Prins Josephus d’n Urste met zijn Raad van XI en dansmariekes.

Daarnaast zullen diverse clubkes hun steentje bijdrage aan het programma. Zij brengen hele leuke acts ten tonele. De Zandhazendurpse clubkes zijn heel creatief, al jaren vermaken zij het publiek op een ludieke manier. De muziek wordt verzorgd door een speciaal samengestelde zittingsband onder leiding van Niki Wetser. Deze band bestaat uitmuzikanten van diverse clubkes. Een unieke samenwerking dus. De presentatie is zoals voorgaande jaren weer in handen van Dick van der Maat. Met dit goed gevulde programma belooft het een mooie avond te gaan worden.

Kledingadvies

De organisatie verplicht u tot niets, maar zou het wel fijn vinden als u chique carnavalesk gekleed naar de zitting komt.

Kaartverkoop

De kaartverkoop start op 13 januari tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Stichting Vrienden van het Rosmalens Carnaval in de Kentering tussen 15.00 en 17.30 uur.  Kaarten a € 15,00 zijn daarna verkrijgbaar bij De Kentering, Profile van Hassel en Ruitersport Wilma van Creij allen gevestigd in de Dorpsstraat en bij De Fiets aan de Graafsebaan in de Maliskamp. Bij de intree prijs zit een leuke herinnering inbegrepen. De zaal is open vanaf 19.00 uur en het programma begint om 19.30 uur.