11-11 bal en Jeugdraadverkiezing in Zandhazendurp

Evenementen op andere locaties

11-11 bal en Jeugdraadsverkiezing in Zandhazendurp.

 

11-11 bal

Zandhazendurp (Rosmalen) start het nieuwe carnavalsseizoen met de bekendmaking van de carnavalsprins op zaterdag 11 november tijdens het jaarlijkse 11-11 bal. Dit evenement wat georganiseerd wordt door de Zandhazendurpse clubkes vind plaats in de zaal van Cafe/zaal d’n Beer Dorpsstraat 77 en begint om 20.11 uur.

Het avondvullende programma wordt ingevuld met een battle van de muziekmakende clubkes en rond de klok van 23.11 uur wordt de nieuwe heerser voor het komende carnavalsseizoen bekend gemaakt. Wie zal er dit seizoen gaan heersen over Zandhazendurp ? De entree is gratis, iedereen is welkom.

Als speciale gast zal Heavy Hoempa in de loop van de avond een optreden verzorgen.

 

Jeugdraadsverkiezing

Een dag later op zondag 12 november is het de beurt aan de jeugd van Zandhazendurp. Tijdens de jaarlijkse jeugdraadsverkiezing die dit jaar zal plaats vinden in Danscentrum Rosmalen Berlicumseweg 8a op het terrein van Coudewater  strijden Rosmalense jongens en meisjes om de titel van Jeugdprins(es) van Zandhazendurp. De deelnemers dit jaar zijn Sanne Zwijgers van BS De Borch, Connor en Megan Claassen van De Wittering, Merle van Helvoort van BS De Masten, Roel Kitselaar en Jens van der Doelen van KC De Sprong, Mila Spijker van KC ’t Ven, Tygo Hanegraaf van EC ’t Sparrenbos en Iris Fiers zit in de brugklas van het Rodenborch College.  Het evenement begint om 14.11 uur en de entree is gratis. De jeugd kan uw steun goed gebruiken en nodigt u uit om dit evenement te bezoeken.

Na een periode van hard trainen zullen ook de dansmariekes hun nieuwste pasje aan u tonen. Het seizoen kan weer van start, ze zijn er klaar voor !

 

Thema 2017-2018

Zoals u van Zandhazendurp gewend bent is er ook dit jaar weer voor een carnavalesk thema gekozen. Het thema Hè oog vur mekaar zal dit nieuwe carnavalsseizoen centraal staan in Zandhazendurp. Het bijbehorende logo is te downloaden vanaf www.zandhazendurp.nl