CV De Likkebaerden

http://www.likkebaerden.nl/

Wij zijn CV De Likkebaerden, opgericht op 26 april 1993 in onze residentie Eetcafé De Likkepot. Wij zijn een vereniging met een muziekgroep, een groep wagenbouwers en een groep fanatieke fans. Bij alle door ons bezochte evenementen gaat het ons louter en alleen om het beleven van plezier. Elk jaar organiseren wij het Notenkraken festival en dit al sinds 2006! Onze club bestaat uit leden van jong tot oud; de kinderschare is onze toekomst! Behalve via onze website houden we je ook graag via Facebook op de hoogte van al onze belevenissen!

Bende Gek

http://www.bende-gek.nl/

Graag stellen wij ons aan u voor: wij zijn Bende Gek! Bende Gek heeft een rijke historie en is in 2007 voortgekomen uit de voormalige Hofkapel de Zandhazen (opgericht in 1965). Ondanks dat een aantal leden daarom al meer dan 44 jaar lid is van onze club, hebben we een divers ledenbestand waarbij jong en oud(er) zowel op muzikaal vlak als vriendschappelijk vlak sterk met elkaar verbonden is.

Wij vinden het leuk om ons publiek te blijven verrassen met nieuwe muziek en bijzondere arrangementen. Dankzij een aantal arrangeurs binnen de club lukt het ons om elk seizoen het repertoire te vernieuwen en elkaar muzikaal te blijven uitdagen. Daarnaast proberen we jaarlijks zowel bekende als nieuwe festivals, dweildagen en feestavonden te bezoeken.

We treffen u graag een keer bij een van onze optredens. U herkent ons aan onze kleurige kleding en afwisselende muziek. Graag tot ziens!

Nog Eentje Dan

http://www.nogeentjedan.nl/

Wij zijn “Nog Eentje Dan” uit ons eigen Zandhazendurp, opgericht in de winter van 2002.
Gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel, echter muzikaal willen we hier niet veel aan onder doen. Ons repertoire veranderd het hele jaar door. We beperken ons niet enkel tot carnavalskrakers, ook  de hits van toen en nu zijn hier een onderdeel van. Ieder jaar organiseren wij in de lente onze eigen blaasavond “Lentekriebels”, wat ieder jaar weer een succes is. De editie van dit jaar is alweer achter de rug, maar niet getreurd volgend jaar is er weer een mogelijkheid om hierbij aanwezig te zijn! “Nog Eentje Dan”  telt momenteel 29 enthousiaste leden met daarnaast ook nog 14 kleine kinder-eendjes. Je kunt ons herkennen aan onze exclusieve paars/gouden pakken. Welke wij in 2013 ter ere van ons 11-jarig bestaan hebben laten aanmeten.

Wij bevinden ons ook op de digitale snelweg. Bezoek eens onze website www.nogeentjedan.nl, of onze facebook www.facebook,com/cvnogeentjedan.

CC De Kepkes

Sinds 1993 is C.C. de Kèpkes een begrip in Zandhazendurp, een grote club met zowel oudere als jongere leden. Ze bouwen ieder jaar een carnavalswagen voor de grote optocht in Zandhazendurp waarmee ze al diverse malen de eerste prijs hebben mogen behalen. Met zo’n 22 muzikanten maken ze ook een lekkere mop muziek en brengen regelmatig een bezoek aan buitendorpse evenementen en natuurlijk zijn zij ook in hun eigen Zandhazendurp vaak te bewonderen. Hun eigen evenement is op de zaterdag tijdens carnaval, dan organiseren zij het “Veurprüven met C.C. de Kèpkes”. Een druk bezocht evenement waar gezelligheid centraal staat, ”het Ouwerwets Carnavallen” zoals zij het noemen. C.C. de Kèpkes blijven volgen? Bezoek dan eens www.kepkes.com of like hun Facebook pagina. Er is altijd iets te beleven met de Kèpkes!!!

Hedde FF

http://www.facebook.com/Hedde-ff

Wij zijn Hedde FF, een gezellige groep jonge muzikanten. Op dit moment tellen wij 16 muzikanten en 3 man aanhang. Ons jongste lid is 18 jaar oud en ons oudste lid is 24 jaar, een echte bende van ellende dus. Hedde FF probeert op te vallen door hun kleurrijke uitstraling. Iedereen is in het bezit van felroze en zwarte kleding. Hedde FF maakt een leuk en verfrissend stukje muziek. We hebben voornamelijk top 40 nummers in een carnavalesk jasje gestoken waardoor we altijd de hele zaal op zijn kop krijgen. Hedde FF is een Rosmalens clubje en daar zijn wij trots op. Opgericht in Rosmalen op 11-11-2013. In de eerste twee jaar van ons bestaan hebben wij 2x de clubkesprijs in Zandhazendurp gewonnen. Naast muziek maken doen wij ook mee aan de grote optocht. In 2016 hebben wij hier met onze praalwagen de derde prijs behaald!

Wij staan vooral bekend om de drie evenementen die wij afgelopen jaren organiseerden. “Hedde FF op de vrijdagavond” voor carnaval in café De Bottles.
Daarnaast organiseren wij dit jaar “De tetteravond” in Café dn Beer in januari.  (Inschrijvingen naar info@dnbeer.nl ) en het Pleinfeest op de carnavalsmaandag op de Driesprong.

Ut Neij Clubke

www.facebook.com/ut-neij-clubke

Wij noemen ons  “Ut Neij Clubke”en we zijn allemaal oudgedienden van de Stichting Vrienden van het Rosmalens Carnaval. Ooit waren we Prins, Adjudant of Raad van XI lid in Zandhazendurp en nu vormen we een gezellig clubke wat af en toe wat organiseert , een helpende hand biedt in Zandhazendurp en graag op z’n tijd een pilsje drinkt. Sinds 5 jaar organiseren we op De Annenborch voor de bewoners van De Hoef een carnavalsmiddag in het restaurant. Dit festijn vind ieder jaar twee weken voor carnaval plaats. Daarnaast bakken we de eieren op het Zandhazendurps ontbijt wat op de carnavalsmaandag gehouden wordt ergens in Zandhazendurp. Wilt u ons volgen ? Like dan onze facebookpagina

De Streekhaozen

Deze club stelt zich spoedig aan u voor!

De Hannusclub

Deze club stelt zich spoedig aan u voor!

C.V. Nie Alte Zuinig

Mogen wij ons even voorstellen aan U: wij zijn C.V. Nie alte zuinig. een carnavalsclubke uit het Waoterhazendurp ( jazeker,  jullie hebben het goed begrepen uit de Kruisstraat). Het is ontstaan uit de sterke band, van verschillende klasgenoten op de (helaas gesloten) bassisschool `de Kruisstraat`. Wij zijn een gezellig groep, van 11 jongens en meiden tussen de 15 en 18 jaar die allemaal samen hun best doen om een mooie carnavalswagen te bouwen voor de carnavalsoptocht op de Kruisstraat!!! Sinds vorig jaar hebben we besloten onze wagen ook mee te laten rijden tijdens de optocht van Zandhazendurp, en met SUCCES. We hadden de stimuleringsprijs gewonnen. TOP!!! Wij zijn als groep  herkenbaar aan de Zwarte Shirtjes met naam en logo: C.V.     NIE AL TE ZUINIG

U kunt ons ook altijd volgen:
via facebook;  C.V  Nie Alte Zuinig
via instragram; c.v nie alte zuinig

voor nu zeggen wij:  HOUDOE en wees NIE TE ZUINIG

De Mallehaozen

Deze club stelt zich spoedig aan u voor!